Pepelanova, Iliyana: The stain-potential of novel food ingredients. Hannover : Gottfried Wilhelm Leibniz Universität, Diss., 2012, 114 S.
Abstract: |
[no abstract]
|
License of this version: |
Es gilt deutsches Urheberrecht. Das Dokument darf zum eigenen Gebrauch kostenfrei genutzt, aber nicht im Internet bereitgestellt oder an Außenstehende weitergegeben werden. |
Publication type: |
DoctoralThesis |
Publishing status: |
publishedVersion |
Publication date: |
2012 |
Keywords german: |
Fleckbildungspotenzial, neuartige Lebensmittelinhaltsstoffe, Waschmittelenzyme, Waschversuche, Modellwaschsystem, Fleckentfernung, zukünftige Inhaltsstoffe
|
Keywords english: |
Stain-potential, novel food ingredients, detergent enzymes, model washing system, washing experiments, Launder-Ometer, laundry detergent, composition of food, stain-removal, manual staining, hydrocolloid of the future
|
DDC: |
610 | Medizin, Gesundheit
|