Environmental and agronomic effects on phyllosphere microbiology and the persistence of E. coli O157:H7 during the cultivation of leafy vegetables

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dc.identifier.uri http://dx.doi.org/10.15488/8990
dc.identifier.uri https://www.repo.uni-hannover.de/handle/123456789/9043
dc.contributor.advisor Stützel, Hartmut DE
dc.contributor.advisor Alsanius, Beatrix DE
dc.contributor.author Hartmann, Rahel ger
dc.date.accessioned 2019-12-15T15:11:43Z
dc.date.available 2019-12-15T15:11:43Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier.citation Hartmann, Rahel: Environmental and agronomic effects on phyllosphere microbiology and the persistence of E. coli O157:H7 during the cultivation of leafy vegetables. Hannover : Gottfried Wilhelm Leibniz Universität Hannover, Diss., 2017, XVI, 125 S. ger
dc.description.abstract [no abstract] ger
dc.language.iso eng eng
dc.publisher Hannover : Gottfried Wilhelm Leibniz Universität Hannover
dc.rights Es gilt deutsches Urheberrecht. Das Dokument darf zum eigenen Gebrauch kostenfrei genutzt, aber nicht im Internet bereitgestellt oder an Außenstehende weitergegeben werden. ger
dc.subject Food safety eng
dc.subject leafy vegetables eng
dc.subject phyllosphere eng
dc.subject Blattgemüse ger
dc.subject Lebensmittelsicherheit ger
dc.subject Phyllosphäre ger
dc.subject.ddc 630 | Landwirtschaft, Veterinärmedizin ger
dc.title Environmental and agronomic effects on phyllosphere microbiology and the persistence of E. coli O157:H7 during the cultivation of leafy vegetables eng
dc.type DoctoralThesis ger
dc.type Text ger
dc.relation.urn urn:nbn:de:gbv:089-10087641244
dc.bibliographicCitation.firstPage XVI, 125 S.
dcterms.extent XVI, 125 S.
dc.description.version publishedVersion ger
tib.accessRights frei zug�nglich ger


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