Dietrich, A.; Nacke, B.: Numerical investigation of effects on blanks for press hardening process during longitudinal flux heating. In: IOP Conference Series: Materials Science and Engineering 355 (2018), Nr. 1, 12014. DOI: https://doi.org/10.1088/1757-899X/355/1/012014
Zusammenfassung: | |
With the induction heating technology, it is possible to heat up blanks for the press hardening process in 20 s or less. Furthermore, the dimension of an induction system is small and easy to control in comparison to conventional heating systems. To bring the induction heating technology to warm forming industry it is necessary to analyze the process under the view of induction. This paper investigates the edge- and end-effects of a batch heated blank. The results facilitate the later design of induction heating systems for the batch process. | |
Lizenzbestimmungen: | CC BY 3.0 Unported |
Publikationstyp: | Article |
Publikationsstatus: | publishedVersion |
Erstveröffentlichung: | 2018 |
Die Publikation erscheint in Sammlung(en): | Fakultät für Maschinenbau |
Pos. | Land | Downloads | ||
---|---|---|---|---|
Anzahl | Proz. | |||
1 | Germany | 82 | 58,57% | |
2 | United States | 19 | 13,57% | |
3 | China | 9 | 6,43% | |
4 | Russian Federation | 5 | 3,57% | |
5 | No geo information available | 3 | 2,14% | |
6 | Romania | 3 | 2,14% | |
7 | France | 3 | 2,14% | |
8 | Czech Republic | 2 | 1,43% | |
9 | Canada | 2 | 1,43% | |
10 | Austria | 2 | 1,43% | |
andere | 10 | 7,14% |
Hinweis
Zur Erhebung der Downloadstatistiken kommen entsprechend dem „COUNTER Code of Practice for e-Resources“ international anerkannte Regeln und Normen zur Anwendung. COUNTER ist eine internationale Non-Profit-Organisation, in der Bibliotheksverbände, Datenbankanbieter und Verlage gemeinsam an Standards zur Erhebung, Speicherung und Verarbeitung von Nutzungsdaten elektronischer Ressourcen arbeiten, welche so Objektivität und Vergleichbarkeit gewährleisten sollen. Es werden hierbei ausschließlich Zugriffe auf die entsprechenden Volltexte ausgewertet, keine Aufrufe der Website an sich.